70 12 70 52  printio@printio.no            Trykkeri med daglig levering over hele Norge
Bompengekonvolutt 10247
Bompengekonvolutt 10247

Bompengekonvolutt, eksempel "Gunnarslia - Evangsætra"

Bompengekonvolutt Avseth_Mastedalsveien

Bompengekonvolutt, eksempel "Mastedalsveien"

Bompengekonvolutt / bompengepose 10247
med kvitteringsdel og gjennomslag

Standard bompengekonvolutt / bompengepose for betaling / innkreving av bompenger på ubemannede overganger.

 • Brukeren påfører sitt navn m.m., og legger selv avgift i konvolutten og lukker denne, og plasserer den på anvist sted. Brukeren beholder sin kvittering (rives av), og denne fungerer som bevis for betalt avgift.
 • Info om navn m.m. står også på konvolutten, da kvitteringsdelen har gjennomslag til konvolutten.
 • Dette er standardløsningen for innkreving av slik avgift, og fungerer like godt i dag som for 15 år siden.

Vi trykker ønsket tekst på bompengekonvolutten, og vi hjelper deg gjerne med utformingen. Har du en løsning fra før, så kan vi gjerne ta utgangspunkt i denne. Har du behov for endringer siden sist, så ordner vi det. Oppgi ønsket tekst, så lager vi gjerne et forslag til løsning, om ønskelig.

Printio er en stor leverandør av bompengekonvolutter med trykk, og vår effektive trykkmetode for disse konvoluttene sikrer deg lav pris og rask levering av konvolutter for bompengeinnkreving.

Konvolutten kan også brukes til betaling/innkreving av fiskeavgift, og til betaling ved leie av båtplass ved gjestebrygge for småbåthavner m.m.

Vinteren 2018: Det er nå høyseong for trykking av bompengekonvolutter / bompengeposer, og vi trykker nå nesten daglig slike. Vi kan derfor raskt også trykke slike poser/konvolutter til deg. Vi sender over hele Norge.

Kontakt oss på 70 12 70 52 eller send e-post til printio@printio.no – eller fyll ut din bestilling her på siden, så trykker og leverer vi bompengekonvolutter til deg i løpet av kort tid.

Bestilling av bompengekonvolutter / bompengeposer
Fyll ut og send inn, så mottar du ordrebekreftelse og korrektur om kort tid.

 • Vi bestiller følgende
 • Angi teksten du vil ha trykket på dine bompengeposer. Printio lager raskt et forslag til utforming, og sender dette til din e-postadresse, slik at du får sjekket at trykket blir slik du ønsker.
 • Last gjerne opp din fil her, om ønskelig. Det kan være et eksemplar av tidligere bompengepose, eller andre filer du vil sende oss.
  Dra og slipp filer her, eller
  Godkjente filtyper: eps, ai, pdf, jpg, png, gif, bmp, docx, ppt, jpeg, indd, svg.
 • Alle priser eks. mva. og frakt.
 • Kontaktinfo for fakturering og levering

 • Klikk Send inn, så har du nye konvolutter om kort tid! Vi oversender raskt forslag til løsning og bekreftelse for din kontroll.

Bompengekonvolutt