70 12 70 52  printio@printio.no            Trykkeri med daglig levering over hele Norge

Brevark
-fagmessig trykket av Printio!

Brevark med din logo og kontaktinformasjon – det trykker vi raskt og rimelig: Send oss din logo og din kontaktinformasjon, så utformer vi et fint og ryddig brevark til deg – og trykker dette i det antallet du ønsker.

Fordelen med å få trykket brevark med din logo hos oss, er at dette gjerne er langt rimeligere for deg, enn å printe ut brevark med logoen på selv, fra din skriver. Printerblekk og printertoner er gjerne langt mer kostbart enn trykksverten vi benytter, og dermed vil du raskt spare på å benytte deg av våre brevark med din logo og evt. kontaktinfo m.m. påtrykket.

Brevark med logo og med kontaktinfo
De fleste ønsker seg et ferdig brevark med både logo og kontaktinfo (adresse, telefon, e-post, internettadresse, foretaksnummer og kanskje også bankkontonummer m.m.). Det er vår standardløsning, og dersom ikke annet er avtalt – så lager vi et forslag med din logo og ønsket kontaktinfo. Vi lager brevarkene akkurat slik du vil ha dem, og du mottar først et forslag, før vi eventuellt starter trykking og levering.

Brevark med logo, uten kontaktinfo
Vil du ha kun din logo trykket på brevarkene, uten kontaktinformasjon – så er naturligvis det helt kurant.

Brevark med «vannmerke»
Du kan få dine brevark trykket med «vannmerke» svakt i bakgrunnen. Dette gir en fin effekt, og bidrar til å gjøre brevarkene mer unike – samtidig som de styrker din firmaprofil.

Brettemerke
Vi setter gjerne på brettemerker og/eller vindusmerker på brevarkene som vi trykker for deg. Brettemerket er en liten (nesten usynlig) strek som viser hvor du skal brette ditt A4-ark for at det skal passe i en E65-konvolutt (som er 1/3 av et A4-ark).

Vindusmerker
Brevarkene kan også trykkes med fire små prikker (nesten usynlige) som viser hvor du skal plassere mottakers adresse, for at det skal passe til en vinduskonvolutt. Det kan være praktisk, også når du raskt skal håndskrive mottakers adresse, for sending i konvolutt. Med vindusmerkene ser du raskt hvor du skal skrive navn og adresse på mottaker, for at det skal vise i vinduskonvolutten. Smart, ikke sant?:-)

Velkommen med din bestilling eller din forespørsel på brevark – vi hjelper deg gjerne med både design og trykking av dine nye brevark.

Brevark
Eksempler på brevark trykket av Avseth:

Brevark
Brevark

Kontakt oss for pristilbud på trykking av brevark
Fyll ut og send inn, så svarer vi deg om kort tid – og vi kan hurtig være i gang med trykking av dine brevark.

  • Dra og slipp filer her, eller
    Godkjente filtyper: jpg, gif, png, bmp, ai, eps, pdf, psd, docx.
    Last gjerne opp din logofil eller andre filer her.
  • Kontaktinfo

  • Klikk "Send", så kommer vi tilbake til deg om kort tid!

Brevark