70 12 70 52  printio@printio.no            Trykkeri med daglig levering over hele Norge
Avseth trykk og reklame Produksjon

Trykksaker
-visittkort, konvolutter, etiketter – alle typer trykksaker fra Avseth!

Hos Avseth kan du få laget alle typer trykksaker, og vi trykker både på papir, plast, folie, skiltmateriale, klær, stoff og annet materiale. Vi er et fullservice trykkeri med egen designavdeling og egen trykkavdeling. Vi trykker både digitalt og i tradisjonellt offset, slik at du er sikret lave priser og rask levering uansett hvor mange eksemplarer du har behov for av dine trykksaker. Vi sender daglig til små og store virksomheter over hele Norge – og vi sender gjerne trykksaker til deg om kort tid!

Digitaltrykk/print
Vi har effektive og moderne digitaltrykkmaskiner for rask trykking av reklameprodukter som visittkort, etiketter, brosjyrer, plakater, timekort med mere. Med digitaltrykk kan du få flotte trykksaker i farger – til lave priser, også når antallet er lavt.

Offsettrykk
Når antall eksemplarer er høyt, vil offsettrykk være det optimale – for å sikre deg laveste pris. Derfor har vi fremdeles tradisjonelle offsettrykk-maskiner i vår maskinpark.

Grafisk design
Hos Avseth får du hjelp til å sette opp og utforme dine trykksaker på profesjonellt vis. Vi følger dine ønsker, og tar gjerne utgangspunkt i en fil fra deg. Ønsker du at vi designer trykksakene fra grunnen av, så gjør vi det.

Reklamebilder
Vi har tilgang på profesjonelle bilder som kan bidra til å gjøre ditt materiell ekstra overbevisende. Skal du ha laget en brosjyre, en roll-up eller annet markedsmateriell – så vil ofte gode bilder være sentrale.

Reklamekontor 
Trenger du hjelp til å vise deg og ditt firma frem fra din beste side? Vi har kompetansen som trengs for å hjelpe deg med å gjøre de optimale valgene, og for at dine trykksaker skal fungere best mulig for deg. Vi kan være din eksterne markedsavdeling, og hjelpe deg med å gjøre virksomheten og produktene kjente i markedet. Vi har også utstyr for pakking av brev og brosjyrer/flyers direkte i konvolutt, for rask utsending i posten til dine kunder eller mulige kunder.

Trykk på profilklær
Vi tilbyr en komplett løsning for profilklær til ditt firma. Du finner et bredt utvalg av klær fra kjente kvalitetsmerker, og vi trykker din logo på klærne du og dine kollegaer ønsker dere.

Trykk på arbeidsklær
Håndverkere, entreprenører og andre som har behov for profesjonelle arbeidsklær, finner et ekstra stort utvalg av arbeidsklær hos oss.

Hva du enn har behov for av trykksaker – vi står til din tjeneste! Kontakt oss slik det passer deg, så er vi raskt i gang med trykking og levering av dine nye trykksaker!

Konvolutter E65
Konvolutter
Timekort fysio 2-sidig
Timekort fysio 2-sidig
Visittkort
Visittkort
C65 konvolutt ferdig frankert med frankopåtrykk og B
C65 konvolutt ferdig frankert med frankopåtrykk og B
Brevark
Brevark
Nota / Regningsblokk
Nota / Regningsblokk

Kontakt oss for et godt tilbud på trykksaker!
Fyll ut og send inn, så svarer vi deg raskt – og vi kan i neste omgang hurtig være i gang med trykking av dine nye trykksaker.

  • Dra og slipp filer her, eller
    Godkjente filtyper: jpg, gif, png, bmp, ai, eps, pdf, psd, docx.
    Last gjerne opp din logofil eller andre filer her.
  • Kontaktinfo

  • Klikk "Send", så kommer vi tilbake til deg om kort tid!

Avseth trykk og reklame - trykksaker på en enkel og lønnsom måte!